AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kazancının helal para olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bebek dişinin çıktığını görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek dişi çıktığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin dişinin çıktığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir