AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını görmek

Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını görmek

Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, düşmanından uzak olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına inanılır.

Kahve falında bebek dişi çıktığını görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin dişinin çıktığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek dişinin çıktığını görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir