AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek boku görmek

Kahve falında bebek boku görmek

Kahve falında bebek boku görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, nimetin ve kazancın artacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, zor durumlarda kalacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek boku gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında boklu bebek görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin bokunu görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya yorulur.

Kahve falında bebeği boğulmaktan kurtarmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin boğulduğunu görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında boklu bebek bezi görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, hasret çekileceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek boku görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir