AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin boğulduğunu görmek

Kahve falında bebeğinin boğulduğunu görmek

Kahve falında bebeğinin boğulduğunu görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bebeğinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında bebeğin denizde boğulduğunu görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kimseden korkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği boklu görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin boğulduğunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bebek boku görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işaret eder.

Kahve falında bebek boğulması görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğulan bir bebeği kurtarmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğulan bebek görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir