AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin bokunu görmek

Kahve falında bebeğin bokunu görmek

Kahve falında bebeğin bokunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, şifaya kavuşacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, güzelliklerle dolacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin bokunu gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Kahve falında boklu bebek bezi görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğulan bebek görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebek boku görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında boklu bebek görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boğulan bebek görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında boğulan bir bebeği kurtarmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek boku görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir