Kahve falında bebek ayakkabısı kaybetmek

Kahve falında bebek ayakkabısı kaybetmek sevinçli haberler alınacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ayakkabısı kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında bebek ayakkabısı kaybetmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve sonra bulmak zor günlerin biteceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalettir.

Kahve falında siyah ayakkabı kaybetmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalıkta ayakkabı kaybetmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayakkabı kaybetmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top