AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek altını temizlemek

Kahve falında bebek altını temizlemek

Kahve falında bebek altını temizlemek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebek altını temizlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeğin altını temizlediğini görmek dualarının karşılığını alacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek altını temizlemek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebeğin altını temizlemek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek altını temizlemek esenliği bulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, fal sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin altını temizlemek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir