AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ateşte yandığını görmek

Kahve falında kendini ateşte yandığını görmek

Kahve falında kendini ateşte yandığını görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini ateşte yandığını gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında ateşle yandığını görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin ateşte yandığını görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ateşte yandığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşler içinde yandığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde ateş yandığını görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sobada ateş yandığını görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ocakta ateş yandığını görmek kimseye minnet etmeyeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde ateş yandığını görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir