AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin uçtuğunu görmek

Kahve falında bebeğin uçtuğunu görmek

Kahve falında bebeğin uçtuğunu görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yüzünün de güleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında bebeğin uçtuğunu görmek maddi imkânlarının artacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında uçan bebek görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin uçtuğunu görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında kuğunun uçtuğunu görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan hayvan görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan halıya binmek aradığı kişiyi bulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına işarettir.

Kahve falında uçan balonla uçtuğunu görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında saçının ucunu kesmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir