AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak kusmak

Kahve falında ağlayarak kusmak

Kahve falında ağlayarak kusmak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak kusmak gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında ağzından et kusmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ağzından kan kusmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işarettir.

Kahve falında ağzına kusmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında ağzından böcek kusmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak kusmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzına kusmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından kusmak hastalıkların iyileşeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında siyah su kusmak kazancının helal para olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir