AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kusmak

Kahve falında ağzından kusmak

Kahve falında ağzından kusmak işlerinin hızlanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kusmak gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Kahve falında ağzından kusmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından et kusmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağzından böcek kusmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ağzına kusmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında ağzına kusmak iyi geçineceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kan kusmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, bir takım sorunlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında ağlayarak kusmak hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu kusmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir