AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini aldırmak

Kahve falında bebeğini aldırmak

Kahve falında bebeğini aldırmak yüküne ortak olacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, şansının da açık olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğini aldırmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Kahve falında bebek aldırmak istemek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet eder.

Kahve falında bebeğini aldırmak istemek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek aldırmak görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği aldırmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek aldırmak kendisini keşfedeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir