AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek çok başarılı olunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, mevki edineceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının bebek aldırdığını görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kan aldırdığını görmek hem yıpranacağına, sağlıklı ve zinde olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğini aldırmak istemek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği aldırmak istemek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bebek aldırdığını duymak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bebek aldırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir