AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinden ayrılmak

Kahve falında bebeğinden ayrılmak

Kahve falında bebeğinden ayrılmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sorunlarının sona ereceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğinden ayrılmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Kahve falında bebeğinden ayrılmak güzel ve bereketli işlere gireceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın kişiyi görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini öpmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgili görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında iki çiftin ayrıldığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayrıldığını görmek hevesinin kursağında kalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir