AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın sevgili görmek

Kahve falında ayrıldığın sevgili görmek

Kahve falında ayrıldığın sevgili görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgili gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrılmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle ayrılmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldıgınız sevgiliyi görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin ayrıldığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili tarafından ayrılmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir