AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın kişiyi görmek

Kahve falında ayrıldığın kişiyi görmek

Kahve falında ayrıldığın kişiyi görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, gözyaşının dineceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın kişiyi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında sevdiği kişiden ayrıldığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden ayrılmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayrıldıgı kişiyi görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, insanları kandıracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden ayrılmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ayrılmak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, yılmayacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın kişiye sarılmak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın kişiyi görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir