AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma düşen görmek

Kahve falında uçuruma düşen görmek

Kahve falında uçuruma düşen görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında uçuruma düşen gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak kazancının bol olacağına, borçlarının azalacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işarettir.

Kahve falında kızının uçurumdan düştüğünü görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin uçurumdan düştüğünü görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir