AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuğunun uçtuğunu görmek

Kahve falında kuğunun uçtuğunu görmek

Kahve falında kuğunun uçtuğunu görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, yalan söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuğunun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında kuğunun uçtuğunu görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan kuğu görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuğular görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine inanılır.

Kahve falında kuğu yakalamak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde kuğu görmek geçineceğine, yepyeni biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında denizde kuğu görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sevilen bir dostun geleceğine delalet eder.

Kahve falında gölde kuğu görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında kuğu kuşu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir