AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek parçası görmek

Kahve falında ekmek parçası görmek

Kahve falında ekmek parçası görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kazançlı kapıların açılacağına, sorunların tarihe karışacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek parçası gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ekmek parçaları toplamak çok daha iyi başarılar kazanacağına, rahat erileceğine inanılır.

Kahve falında yerde ekmek parçası görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında bir parça ekmek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek parçası görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek parçaları görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek parçası yemek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında parça ekmek görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir parça ekmek yemek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir