AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin olması ve emzirmek

Kahve falında bebeğin olması ve emzirmek

Kahve falında bebeğin olması ve emzirmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, yardımcı olmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında bebeğin olması ve emzirmek gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında güzel erkek bebek emzirmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan erkek bebeği emzirmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin bebeğini emzirdiğini görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında hamile birinin bebek emzirmek onlarla arasının açılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bebek emzirmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurmak emzirmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir