AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birinin bebek emzirmek

Kahve falında hamile birinin bebek emzirmek

Kahve falında hamile birinin bebek emzirmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında hamile birinin bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında hamile birinin bebek emzirmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında hamileyken bebek emzirmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işarettir.

Kahve falında hamile bebek emzirmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında hamileyken başka bebek emzirmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadın bebeğini emzirmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin bebek emzirdiğini görmek yeni denemelerde bulunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hamile iken bebek emzirmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında hamileyken emzirmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir