AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin olmadığını görmek

Kahve falında bebeğin olmadığını görmek

Kahve falında bebeğin olmadığını görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, borçlanıp, hasta olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin olmadığını gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Kahve falında göz bebeğinin olmadığını görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin olmadığını görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin olmadığını görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek hayırlı işlere imza atacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet eder.

Kahve falında bacakların olmadığını görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, dertleşerek moral bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir