AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında bebeğin dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında bebeğin dişlerinin çıktığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, verilen kararların geri çekileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin dişlerinin çıktığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Kahve falında bebeğinin dişlerinin çıktığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin dişlerinin çıktığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işarettir.

Kahve falında bebekte diş çıktığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin alt dişlerinin çıktığını görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin diş çıktığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, arkadaştan görülecek faydaya işaret eder.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bebek dişlerinin çıktığını görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında diş telinin çıktığını görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir