AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulan bebek görmek

Kahve falında boğulan bebek görmek

Kahve falında boğulan bebek görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında boğulan bebek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Kahve falında bebek boku görmek üzüntülerin biteceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğulmuş bebek görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulan bebek kurtarmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde bebeğin boğulduğunu görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, gereken sabrı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında boklu bebek görmek eskileri yâd edeceğine, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek boğulması görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği boğulmaktan kurtarmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir