AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altına yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin altına yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin altına yaptığını görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin altına yaptığını gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Kahve falında bir bebeğin altını değiştirmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğinin altını temizlemek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında altına yapmış bebek görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında altına işemiş bebek görmek başarının düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin altını temizlediğini görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe altın takmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına yapan erkek bebek görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir