AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği yüzerken görmek

Kahve falında bebeği yüzerken görmek

Kahve falında bebeği yüzerken görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başının belaya girmeyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği yüzerken gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği yüzerken görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına alamet eder.

Kahve falında suda yüzen bebek görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen bebek görmek ortak işlere gireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel yüzlü erkek bebek görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin yüzünü görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek daha fazla yakınlaşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzü siyah bebek görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir