AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği yatırmak

Kahve falında bebeği yatırmak

Kahve falında bebeği yatırmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bebeği yatırmak gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında bebek yatırı görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeği yatırmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında bebek yatırmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında bankamatiğe para yatırmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yatır mezarı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatır ziyareti görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatır ziyareti yapmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında hesaba para yatırmak işinde terfi edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir