AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatır mezarı görmek

Kahve falında yatır mezarı görmek

Kahve falında yatır mezarı görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, batıl amele, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yatır mezarı gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında yatır mezarı görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatır mezar görmek hayallere kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında yatırlar görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında para yatırmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatır görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, borç ödemeye tabir olunur.

Kahve falında deve yatırmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatırları ziyaret etmek adımların çok iyi bir yol açacağına, kurulu düzenin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yatırda namaz kılmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir