AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankamatiğe para yatırmak

Kahve falında bankamatiğe para yatırmak

Kahve falında bankamatiğe para yatırmak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında bankamatiğe para yatırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında bankamatiğe para yatırmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bankamatikten para almak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, prestij kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bankamatikten para çektiğini görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında bankamatikten para çekememek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hayallerin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında bankamatikten para görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ayrılanların kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bankamatikte para bulmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Kahve falında bankamatikten para çalmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bankamatik kartı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir