AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın bağırsak görmek

Kahve falında kalın bağırsak görmek

Kahve falında kalın bağırsak görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın bağırsak gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında kalın bağırsak görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında kedi bağırsağı görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında bağırsak yemek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında bağırsak doldurmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bağırsak çıkarmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan bağırsak çıkarmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında bağırsak kanseri olmak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir