AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe isim koymak

Kahve falında bebeğe isim koymak

Kahve falında bebeğe isim koymak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, variyet sahibi olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe isim koymak gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında erkek bebeğe isim koymak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğine isim koymak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğine isim koymak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve isim koymak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir