AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe bir şeyler yedirmek

Kahve falında bebeğe bir şeyler yedirmek

Kahve falında bebeğe bir şeyler yedirmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok üzüleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe bir şeyler yedirmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında bebeğe bir şeyler yedirmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bir şey yediğini görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek başarılarını ispat edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye bir şey yedirmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına inanılır.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek sıkıntıların son bulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın bir şey yediğini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bir şey yedirmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir