Kahve falında ağzında toplu iğne görmek

Kahve falında ağzında toplu iğne görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, büyük paralar kazanılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında ağzında toplu iğne gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak adının tüm dünyaya yayılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzında toplu iğne görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, hastalıklara şifa bulunacağına delalet eder.

Kahve falında toplu iğne istemek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah toplu iğne görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında çok toplu iğne görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında toplu iğne atmak yanlış yatırımlar yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top