AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah toplu iğne görmek

Kahve falında siyah toplu iğne görmek

Kahve falında siyah toplu iğne görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, üzücü haberler alacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah toplu iğne gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Kahve falında siyah toplu iğne görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında toplu iğne istemek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birisine toplu iğne vermek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz toplu iğne görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında çok toplu iğne görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu iğneler görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında toplu iğne kusmak iş hayatında terfi alınacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında toplu iğne batırmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir