AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabah güneşini görmek

Kahve falında sabah güneşini görmek

Kahve falında sabah güneşini görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında sabah güneşini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmeniz olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde etkili olabilir.

Kahve falında sabah güneşi görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabah güneşini görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sabah namazı duymak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabah namazı kıldırmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında pembe sabahlık giymek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi sabahlık giymek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı sabahlık görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında pembe sabahlık görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir