AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram parası almak

Kahve falında bayram parası almak

Kahve falında bayram parası almak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında bayram parası almak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında bayramda para toplamak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, güzellik ve hayır geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayramda para almak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, geçimin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram parası almak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram kalabalığı görmek daha güzelleşeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalet etmektedir.

Kahve falında bayram ziyareti yapmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bayram namazı için abdest almak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayram hediyesi vermek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir