AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram kalabalığı görmek

Kahve falında bayram kalabalığı görmek

Kahve falında bayram kalabalığı görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayram kalabalığı gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında bayram kalabalığı görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bayram şekeri vermek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram yemeği görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram gürmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram hazırlığı yapmak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bayram kutlamak atılan adımların zarar getireceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine yorulur.

Kahve falında zafer bayramını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir