AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram hediyesi vermek

Kahve falında bayram hediyesi vermek

Kahve falında bayram hediyesi vermek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, saadete ereceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, meşakkate düşeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, verdiği emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında bayram hediyesi vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında bayramda hediye almak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında bayram hediyesi almak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram hediyesi vermek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram olduğunu görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında bayram namazı kaçırmak dileklerin gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram parası almak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında bayram şekeri çalmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram şekeri satmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir