AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram namazı için abdest almak

Kahve falında bayram namazı için abdest almak

Kahve falında bayram namazı için abdest almak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, asla harama bulaşmayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kavgaların biteceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Kahve falında bayram namazı için abdest almak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında bayram namazı için abdest almak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında bayram namazı kılmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bayram namazı kıldırmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram namazına gitmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bayram namazını kaçırmak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayram namazı kıldığını görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram namaz kıldığını görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir