AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram yemeği görmek

Kahve falında bayram yemeği görmek

Kahve falında bayram yemeği görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yeni bir ortama gireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kazancını katbekat arttıracağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bayram yemeği gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bayram çikolatası yemek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında bayram şekeri yemek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında bayram yemeği görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayram kutlamak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bayram gezmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Kahve falında dini bayram görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında bayram şekeri dağıttığını görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayramını kutlamak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir