AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram hazırlığı yapmak

Kahve falında bayram hazırlığı yapmak

Kahve falında bayram hazırlığı yapmak ön planda kalmayı sağlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile saadetinin artacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında bayram hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında bayram için hazırlık yapmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, uzun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bayram hazırlığı yapmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında tatil hazırlığı yapmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haca hazırlık yapmak mutlu olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliliğe hazırlık yapmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında taşınma hazırlığı yapmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet hazırlığı yapmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir