AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram namazı kaçırmak

Kahve falında bayram namazı kaçırmak

Kahve falında bayram namazı kaçırmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, gıybet edeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram namazı kaçırmak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Kahve falında bayram namazı kaçırmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayram namazını kaçırmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayram namazı kılmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bayram namaz kıldığını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayram namazı kıldığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında camide bayram namazı kılmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayram namazı kıldırmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında bayram namazına gitmemek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir