AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram arefesi görmek

Kahve falında bayram arefesi görmek

Kahve falında bayram arefesi görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayram arefesi gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında bayram arefesi görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında arefe gününde olduğunu görmek aksiliklerin son bulacağına, aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Kahve falında bayrama gitmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında bayram şekeri vermek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram misafiri görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, bekar ise evleneceğine delalet eder.

Kahve falında bayram olduğunu görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayram namazına geç kalmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında bayram töreni görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir