AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayır çıkmak

Kahve falında bayır çıkmak

Kahve falında bayır çıkmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, üzüntülerinin biteceğine, onlara hocalık edeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında bayır çıkmak gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Kahve falında arabayla bayır çıkmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ bayır çıkmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, büyük paralara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bayıra çıkmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında bayır yukarı çıkmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayır çıkmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, o kimselerden menfaat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine yorulur.

Kahve falında arabayla bayır inmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, endişeli durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir