AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayat yumurta görmek

Kahve falında bayat yumurta görmek

Kahve falında bayat yumurta görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bayat yumurta gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında bayat yumurta görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayat balık görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayat bisküvi yemek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında bayat et görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bayat ekmek yemek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında bayat kek görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işaret eder.

Kahve falında bayat ekmek hem de işinde söz sahibi olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında bayat yiyecek görmek bereketin geleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir