AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayat et görmek

Kahve falında bayat et görmek

Kahve falında bayat et görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, gururlandıracak işler yapacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, namının yürüyeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında bayat et gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Kahve falında bayat et görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret eder.

Kahve falında bayat simit görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında bayat ekmek yemek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işarettir.

Kahve falında bayat balık görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında bayat ekmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayat kek görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayat yiyecek görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayat baklava görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir