AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayat balık görmek

Kahve falında bayat balık görmek

Kahve falında bayat balık görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok para kazanılacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine inanılır.

Kahve falında bayat balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında bayat balık görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden bayat ekmek almak aynı zamanda da korunup kollanacağına, işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında bayat bisküvi yemek sıkıntılı günler geçireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalettir.

Kahve falında bayat ekmek yemek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayat et görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bayat ekmek görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayat çikolata yemek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bayat kek görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir