AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayat ekmek

Kahve falında bayat ekmek

Kahve falında bayat ekmek kazançlı çıkacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kazancının helal para olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında bayat ekmek gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Kahve falında bayat ekmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayat ekmek yemek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında birinden bayat ekmek almak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bayat ekmek vermek sıkıntısından kurtulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında bayat ekmek görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bayat bisküvi yemek imkânlarının azalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bayat et görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bayat balık görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir