AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bayat ekmek vermek

Kahve falında birine bayat ekmek vermek

Kahve falında birine bayat ekmek vermek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yaşama hevesinden olacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işarettir.

Kahve falında birine bayat ekmek vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında bayat ekmek görmek engellerden kurtulacağına, malının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayat ekmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Kahve falında birine bayat ekmek vermek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Kahve falında bayat ekmek yemek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden bayat ekmek almak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayat et görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bayat simit görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bayat börek yemek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir