AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan tarafından öpülmek

Kahve falında bayan tarafından öpülmek

Kahve falında bayan tarafından öpülmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir bayan tarafından öpülmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, borçların gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında bayan tarafından öpülmek iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında bayan polisle konuşmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanla beraber olmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında bayan komşu görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında yanında çalışan bayanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mayolu bayan görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayan öldürmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir